NAVIGÁCIÓ:

Iskolai étkezés
Iskolai étkezéssel kapcsolatos
kérdésekben a következő
e-mailcímen érdeklődhet:
edit@aranyj-gyor.sulinet.hu

Kattints az adások meghallgatásához
AJÁNLOTT LINKEK:
FELHÍVÁSOK, TÁJÉKOZTATÓK:AKTUALITÁSOK:
Tanévzáró ünnepség


Iskolánk június 15.-én 17:00 órai kezdettel tartotta meg tanévzáró ünnepségét, melyen iskola különböző művészeti csoportjainak előadásai szórakoztatták a közönséget. A kiváló tanulmányi- és sporteredményt elért tanulók értékes jutalmakat vettek át.

Képgaléria


8. osztályosok ballagása


Iskolánk június 15.-én 11:00 órakor tartotta a utolsó évfolyam tanulóinak búcsúztatását. Az ünnepségen a kimagasló teljesítményt elért tanulók iskolai értékes díjakat kaptak. A gyönyörűen feldíszített osztálytermekben a tanulók megköszönték az osztályfőnökök több éves áldozatos munkáját, végül pedig bizonyítványosztásra került sor.

Képgaléria


Alapítványi kirándulás

Ebben a tanévben is megszervezte a Pedagógusok és Tehetséges Gyermekekért Alapítvány Kuratóriuma a budapesti jutalomkirándulást. Az alsó tagozatos osztályokból a legszorgalmasabb, példamutató magatartású tanulók látogathattak el a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, 2016. május 23-án.

Képgaléria


Múzeumban járt az 1.c osztály

Múzeumpedagógiai foglalkozáson voltunk a Váczi Péter Gyűjtemény szervezésében,Mátyás király korával ismerkedhettünk meg - még királyt is választottunk ;majd pedig bepillantást nyertünk a fémdomborítás rejtelmeibe - mindenki készíthetett egy saját remekművet. Köszönjük,hogy ott lehettünk!

Képgaléria


Családi nap az 1. évfolyamon

Május 25-én délután rendeztük meg az 1. évfolyamon a családi délutánt,ahol a gyerekek a szülőkkel együtt egy jó hangulatú,vidám, sportos órát tölthettek együtt - sokat sportolva és nevetve. A délutánt szervezte és levezette: Kovácsné Buzás Hajni

Képgaléria


Arany Fesztivál - Jómadarak Fesztiválja

2016. április 22-én rendeztük meg hagyományos kulturális seregszemlénket, az Arany Fesztivált a szülők, hozzátartozók, Győr és a városkörzet érdeklődő közvéleménye, valamint meghívott vendégeink részére.

Bővebben


Családi-nap a 3. évfolyamon

2016. április 10-én a 3.c osztály szervezésében rendeztünk meg a Családi-nap elnevezésű sportos sorversenyt. A jó hangulatú versenyen kicsik és nagyok is jól szórakoztak. A versenyt levezette: Halász Attila (apuka) Képgaléria


Közlekedésbiztonsági verseny

A Városi Rendőrkapitányságon rendezték meg a "Pindúr Pandúr" közlekedésbiztonsági- és kerékpáros ügyességi versenyt az 1-2. évfolyamosok részére, ahol iskolánkat az 1.c osztály nyolc tanulója képviselte.

Bővebben


Katasztrófavédelmi verseny

A Mobilisban és az Egyetemi Csarnokban rendezték a Katasztrófavédelmi verseny megyei döntőjét, ahol iskolánk csapata nagyon szoros versenyzésben az előkelő III. helyen végzett.

Bővebben


Kötélugrósaink sikere

Iskolánk tanulói sikeresen szerepeltek az Országos Kötélugró Olimpián.

Bővebben


A 2015/16 TANÉVBEN TÖRTÉNT...


ESEMÉNYNAPTÁR:Olvassunk együtt!

Nyerjen a mi iskolánk!

Elektronikus Osztálynapló Tájékoztató Belépés Regisztráció

ELÉRHETŐSÉGEK:
Igazgató:
Kovácsné Krusevits Bernadett
detti@aranyj-gyor.sulinet.hu

Iskola:
9024 Győr, Örkény István u. 6.
Tel.: 96/431-044
Tel./fax: 96/431-139
titkarsag@aranyj-gyor.sulinet.hu
© 2014,  Győri Arany János Angol-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, 9024 Győr, Örkény István u. 6.